De website en app van Greetz zien er anders uit, wat is er gebeurd?

Greetz heeft per 1 september 2022 een vernieuwde website en app. We hebben meerdere nieuwe toepassingen toegevoegd. Nieuwsgierig welke? Je leest alles over de vernieuwde website en app van Greetz hier.

Belangrijk om te weten: door de veranderingen hebben we onze algemene voorwaarden moeten aanpassen. De aanvullende algemene voorwaarden voor consumenten vind je hier. De aangepaste zakelijke algemene voorwaarden lees je hier.