Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Is de nieuwe verpakking milieubewust?

Al onze kaarten, enveloppen en verpakkingen dragen het ‘Forest Stewardship Council’ (FSC)-keurmerk. FSC is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Er wordt hiermee op een evenwichtige wijze rekening gehouden met de sociale, ecologische en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Om er zeker van te zijn dat papier met dit keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord beheerd bos komt, moeten alle schakels in de handelsketen worden gecertificeerd. Pas wanneer bijvoorbeeld een bosbeheerder, papierfabriek, papiergroothandel en drukkerij aan kunnen tonen zich aan de regels van FSC te houden, mag het FSC-logo op papier of karton geplaatst worden. Als je dus een kaart of cadeau verstuurt met Greetz, weet je zeker dat het om een verantwoorde kaart, envelop en verpakking gaat.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Is de nieuwe verpakking milieubewust?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!