Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu


We ervaren een groot aantal e-mailvragen. Neem voor een snellere oplossing contact op via de chat

Waarom is Greetz gestopt met Stampz?

We hebben helaas per 22 augustus 2022 afscheid genomen van het Stampz-spaarprogramma. Dit komt door de vernieuwde website en app van Greetz en de werkzaamheden die Greetz daaraan uitvoert. Alle klanten die nog Stampz hadden, zijn hiervan op de hoogte gebracht.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 53 van 329

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Waarom is Greetz gestopt met Stampz?

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-18:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!