Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu


We ervaren een groot aantal e-mailvragen. Neem voor een snellere oplossing contact op via de chat

Waarom is Greetz gestopt met het Greetz tegoed?

Het is helaas per 1 september 2022 niet meer mogelijk om geld te storten op je Greetz tegoed. Dit komt door de vernieuwde website en app van Greetz en de werkzaamheden die Greetz daaraan uitvoert. Klanten die gebruik hebben gemaakt van het Greetz tegoed, zijn hiervan op de hoogte gebracht.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 11

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Waarom is Greetz gestopt met het Greetz tegoed?

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-18:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!