Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu
Hulp nodig? We zijn van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:00 bereikbaar en in de weekenden van 9:30 tot 18:00 via chat.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij Greetz kan je op de volgende manieren je bestelling afrekenen:

  • iDeal (via website, iOs en Android) 
  • Amex, Visa- of Mastercard (via website en iOs) Let op: niet op Android
  • Paypal (via website)

Momenteel niet beschikbaar:

  • Sepa (eenmalige machtiging, tot een bedrag van €10,-)
  • Klarna (achteraf betalen)
  • Bancontact/Mistercash bank afschrijving

Let op: indien je een credit bedrag op je account hebt die je hebt verkregen door bijvoorbeeld een compensatie, wordt er bij het afrekenen eerst gebruik gemaakt van dit tegoed.

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 6 van 41

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Wat zijn de betaalmogelijkheden?

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-20:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!