Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu


We ervaren een groot aantal e-mailvragen. Neem voor een snellere oplossing contact op via de chat

Ik kan geen emoji's en stickers toevoegen aan mijn kaart

Dat klopt, helaas zijn emoji's en stickers tijdelijk niet beschikbaar. Tijdelijk, want we werken heel hard aan hun terugkeer. Wil je een mail ontvangen wanneer ze weer beschikbaar zijn klik dan HIER

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 65 van 124

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Ik kan geen emoji's en stickers toevoegen aan mijn kaart

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-18:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!